Zábřeh – FK Slávia Opava 2:2 (2:0) / Starší dorost

8.10.2016

Základní sestava: Jílek Martin – Jedelský Martin (64. Laštůvka Matěj), Kryl Jan, Šincl Filip, Švéda Adam, Schwab Vojtěch (K), Ratiborský Petr, Dohnálek Jakub (80. Appl Kryštof), Jarmar Adam (64. Kret Petr), Janák Jan, Seidl Daniel (74. Jílek Jakub)

Branky domácí: Šincl Filip (11. a 15. min)
Branky hosté: Frank Jan (67. a 69. min)

Po dvou debaklech s Hranicemi a v Jičíně, jsme byli odhodláni zlepšit svou hru a zase bodovat. Od začátku jsme soupeře zatlačili a prezentovali se nátlakovou hrou. V jedenácté minutě se z trestného kopu trefil Filip Šincl, který střelou z 20 metrů kolem zdi překvapil brankáře.  Hned o pár minut později se prosadil i podruhé, když se ve skrumáži po rohovém kopu rychle zorientoval a vstřelil druhou, bohužel naši poslední branku utkání. Do poločasu jsme předvedli několik pohledných akcí, ale ztroskotali jsme na našem dlouhodobém problému, což je jejich zakončování.

Soupeř nám svou kůži nechtěl darovat lacino. Od začátku druhé půle na nás vlétl a začal nás napadat a dostal pod tlak. Znervózněli jsme a začali chybovat. Dvě z těchto chyb dokázal protivník využít a srovnal. I když jsme v závěru soupeře opět zatlačili, nedokázali jsme skórovat. Nakonec jsme měli obrovské štěstí a uhájili remízu, když hosté nevyužili obrovskou hrubku obrany a šli v poslední minutě sami na brankáře, který nás zachránil.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh