Přerov – Zábřeh – 2:2 ( 1:2) / mladší dorost

15.10.2016

Sestava:

Baldermann – Geprt (15. Janů), Stříž, Jílek, Krňávek – Šebesta, Holík, Tareš, Resler (55. Faulhammer) – Víšek (57. Appl), Navara.

Domácí hráči vstoupili do utkání lépe a díky přesnější kombinaci si vypracovali šance, které díky horší koncovce neproměnili. Našim hráčům trvalo prvních 10 minut, než si zvykli na nekvalitní hřiště a než se začali osmělovat ve hře dopředu. Ve 12 minutě se prosadil gólem Navara, který využil dobré kombinace Holíka se Šebestou a sám před gólmanem nezaváhal. Tento gól hráče uklidnil a ti se dostávali více do zápasu, ve kterém začínali přebírat taktovku. Druhý gól vstřelil ve 13 minutě po nádherné individuální akci Tareš, který přešel přes tři protihráče a střelou k zadní tyči zajistil vedení 2:0. Domácí snížili ve 26 minutě, když po centru ze strany se dokázali prosadit svým důrazem.

Ve druhém poločase jsme soupeře zatlačili a díky svému důrazu a kvalitnější kombinaci si vypracovali hned několik šancí, které měly skončit zaslouženým gólem, ale bohužel v koncovce jsme selhali. Největší šanci měl Faulhammer, který obešel i gólmana, ale z boku netrefil prázdnou bránu. Neujaly se ani střely Tareše, Šebesty, Appla, Faulhammera… Soupeř nás potrestal nevýraznou střelou ze střední vzdálenosti, kterou náš gólman podcenil. Naši hráči neustávali ve svém tlaku a soupeře zatlačili na jeho polovinu, vytvářeli si další a další šance, ale bohužel bez gólového efektu. Utkání tak skončilo remízou 2:2. Vzhledem k převaze a k množství neproměněných akcí je výsledek ztrátou 2 bodů.

Každopádně musím ale hráče  pochválit především za druhý poločas, ve kterém svého soupeře přehrávali a ve kterém nenechali soupeři nic zadarmo. Příkladnou bojovností a zlepšenou hrou si  dokázali vypracovat nespočet gólových akcí, ve kterých chybělo jen kvalitnější zakončení.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh