Zábřeh remizoval s devatenáctkou Šumperku

4.2.2017

Zábřeh – Ve druhém přípravném utkání před startem jara remizovali fotbalisté Sulka Zábřeh na domácí umělce s devatenáctkou Šumperku. Hattrickem se v tomto klání blýskl Roman Puchr.

Zábřežský střelec se poprvé prosadil, když střelou ze šestnáctky poslal svůj celek do vedení, později Sulko nastřelilo ještě břevno a hlavičku Žandy museli hosté na poslední chvíli vykopávat z brankové čáry.

Do poločasu následně Šumperk otočil skóre. Ofenzivní přestřelka však nakonec skončila spravedlivou remízou.

„Zápas byl docela vyrovnaný, Šumperk proti nám předvedl nasazení i odhodlání, jeho mladí hráči dobře běhali a na míči byli možná o malinko lepší, byla to pro nás kvalitní prověrka, která splnila svůj účel,“ prozradil Deníku zábřežský asistent Marek Polášek, který při neúčasti kouče Jaroslava Appla vedl tým ve čtvrtečním klání.

„Nám chybělo asi pět hráčů základní sestavy, příležitost tak dostali i čtyři dorostenci, kteří jsou s námi v přípravě,“ doplnil.

„V zápase se trochu z obou stran zapomínalo na obranu, nás může mrzet, že jsme utkání nedotáhli do vítězného konce, když jsme vedli už čtyři dva. Zábřeh znovu ukázal, jak důležitým hráčem pro něj je Roman Puchr, kterého se nám bohužel nepodařilo uhlídat,“ přidal své postřehy Otto Jáně, kouč šumperské devatenáctky.

SK Sulko Zábřeh – FK Šumperk U19 4:4 (1:2)

Branky: Puchr 3 (jeden z penalty), Žanda – Ševčík 2, Jankovič, Kolomazník.
Zábřeh: Toman – Schwab, Lepka, Valenta – Žanda, Král, Okleštěk, Lukas – Puchr, Lasovský, Dokoupil. Střídali: Šincl, Švéda. Trenér: Marek Polášek.
Šumperk U19: Kubját – Jurka, Zatloukal, Kret, Vyhlídal – Kolomazník, Žák, Ševčík, Jankovič – Novák, Vejchoda. Střídali: Šebela, Simon.

Trenér: Otto Jáně.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh