Zábřeh v přípravě podlehl Hranicím

13.2.2017

Zábřeh – Po výhře nad Uničovem a remíze se šumperskou devatenáctkou se další přípravné utkání fotbalistům Zábřehu příliš nepovedlo, v sobotu podlehli na hřišti divizních Hranic, kde navíc nedali ani gól.

Zápas se hrál na těžkém zamrzlém terénu, na obou stranách se špatným pohybem a fotbalová kvalita tak šla tentokrát trochu stranou.

„I když je to hřiště umělé, tak se objevily ledové plotny a muselo se hrát s ohledem na zdraví a některé kombinace vázly. Myslím si ale, že jsme soupeře přehráli ve všech směrech,“ uvedl hranický trenér Rostislav Sobek.

„Tento zápas se nám nepovedl, protivník nás donutil k chybám, které pak využil. My jsme nebyli schopní si vytvořit výraznější šanci, kdybychom hráli dva dny, tak ten gól nedáme,“ prozradil ve zkratce Deníku Jaroslav Appl, kouč Zábřehu.

„Ale je to příprava, raději si to špatné vybrat nyní, než pak v sezóně, je potřeba tento duel hodit za hlavu a raději se už soustředit na další zápas,“ doplnil lodivod Sulka.

Také v následujícím přípravném střetnutí prověří jeho svěřence protivník z divize, v sobotu 18. února fotbalisté Zábřehu zajíždí do Jeseníku.

SK Hranice – SK SULKO Zábřeh 3:0 (2:0)

Branky: Vyka 2, Kuchař.
Hranice: Tomečka (60. Majerský) – Chrastina (46. Hoffmann), Kalous, Čáp (80. Maňák), Šigut (46. Frydrych), – Lasovský, Šišlák – Nehyba, Širůček, Kuchař – Vyka (80. Zezulka). Trenér: Rostislav Sobek.
Zábřeh: Toman (46. Kulíšek) – Němec, Lepka, Marada – Schwab, Okleštěk, Žanda, Lukas – Puchr, Dokoupil, Sitta. Střídali: Šincl, Švéda, Valenta. Trenér: Jaroslav Appl.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh