FC Vsetín – Zábřeh 1:1 (1:0) – st. dorost

28.3.2017

Základní sestava: Jílek Martin, Laštůvka Matěj, Schwab Vojtěch, Jarmar Adam, Sitta Michal, Švéda Adam, Faulhammer Jakub, Šincl Filip, Dohnálek Jakub (69. Navara František), Jedelský Martin, Seidl Jakub

Branky domácí: Maček Jaroslav (37.min)

Branky hosté: Sitta Michal (81.min)

Po dlouhé zimní přestávce jsme zajížděli do Vsetína, který přezimoval na pátém místě v tabulce. Nepřijeli jsme do Vsetína v žádném případě bránit. Do zápasu jsme vstoupili s touhou odvést si odsud nejméně bod. Tomu také odpovídala naše hra. Snažili jsme se hned od začátku soupeře presovat a donutit ho k chybám, což se nám moc nedařilo. V prvním poločase měl náš soupeř mírnější převahu, ale gólovou šanci si nevypracoval, ve 37. minutě využil standardní situaci ze dvaceti metrů a ujal se vedení. My jsme nedokázali využít rychlý protiútok, když jsme po krásné střele Adama Švédy nedokázali dorazit míč do prázdné brány.

Druhý poločas byl plně v naší režii. Soupeř sice dvakrát zahrozil z brejku, ale brankář nás včasným vyběhnutím podržel. I přes náš velký tlak to vypadalo, že ze zápasu bohužel vyjdeme naprázdno, ale štěstí se na nás přece jen usmálo a v 81. minutě jsme vstřelili zaslouženou vyrovnávací branku.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh