Zábřeh – Havířov – ml. dorost

7.4.2017

Sestava: Baldermann – Geprt, Stříž, Jílek,Krňávek – Šebesta( 62 Janů), Tareš, Resler,FAulhammer – Víšek,Hartinger( 12 Klimeš)

Soupeř přijel na naše hřiště s cílem hrát od půlky hřiště,nikam se nehnát  a využít chyby a stadartní situace,což se mu povedlo . Od začátku zápasu se soupeř jen bránil a prakticky se k ničemu nedostal.naopak naše mužstvo mělo tlak i šance,které bohužel nedokázalo proměnit ve vedoucí branku,která by naše mužstvo uklidnila a zápas by se vyvíjel jinak… naopak,soupeř šance ustál a po náhodném rohu dostal do vedení,když hráči neobsadili volného hráče. To byla pro naše hráče studená sprcha a naopak soupeři se hrálo o to lépe,zaměřil se ještě více na obranu  a prakticky neůtočil…

Z další ojedinělé akce a opět zbytečném rohu zvýšil Havířov už na  0:2.

Do druhého poločasu jsme to zkusili zlomit,dát hru na 3 útočníky,ale až na  dvě vyložené šance Tomáše Jílka,který 2x trefil tyč branky jsme si žádnou větší šanci nevypracovali,navíc nás soupeř dorazil zblokovanou střelou,která zapadla do branky.

Škoda,že nám porazilo mužstvo,které jsme měli přehrát.Pokud ale nebudeme dávat góly a laciné budeme dostávam,tak nemůžeme počítat s posunem v tabulce vzhůru,jsou to opět ztracené body ,stejně jak v zápase se Vsetínem.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh