Jeseník – Zábřeh – ml.dorost

14.4.2017

Sestrava: Klimek – Geprt, Stříž,Krňávek,Resler- Faulhammer ( 51 Janů), Holík,Jílek,Šebesta- Víšek ( 69 Appl),Tareš( Valenta)

Od začátku zápasu jsme měli více ze hry,soupeře jsme zatlačili na jeho polovinu a bylo otázkou času,kdy padne první gól. Po několika šancích a stel se ujala krásná akce,kdy po vysunutí Faulhammera obešel Víšek obránce a sám před brankářem nezaváhal. Druhý gél na sebe na sebe nedal dlouho čekat,Víšek pronikl ze strany do velkého vápna a jeho nabídku do prázdné  brány využil střelec zápasu Tareš.

Ve druhé půli tlak našich hráčů pokračoval a vyůstěním byla samostatná akce tareše,kdy obešel i brankáře a do prázdné branky zvýšil náskok na 0:3. Svoje skvělé výkony završil FAulhammer s Tarešem,když Prvně jmenovaný připravil na zlatém podnose přihrávku do prázdné branky,kterou tareš dovršil svůj 3 golový zápas.

Poslední gól vstřelil po akci Appla a Martina Janů Tomáš Jílek,který střelou z jedné upravil na 0:5.

Musím pochválit hráče za aktivitu a hru ,která musela vše bavit a dodala jim sebedůvěru před zápasem a velkém derby v neděli v Šumperku,kam pojedeme potvrdit kvalitní výkon a budeme chtít vyhrát.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh