Hranice – Zábřeh – ml. dorost

3.5.2017

Sestava:

Klimek- Geprt ( 50 janů), Stříž,Jílek, Krňávek ( 65 Hartinger) – Šebesta, Tareš, Holík,Faulhammer- Navara (59 Valenta),Víšek

Do utkání jsme vstoupili aktivně a vytvořili si hned několik šancí . již ve  3 minutě se ujala akce Faulhammera,který  našel ve velkém vápně Holíka a ten střelou přivedl náš tým do vedení. Poté se hra vyrovnala a domácí začali víc tlačit a vytvářet si tlak a pod tímto tlakem pramenili chyby našich hráčů,jednu z nich využili hosté v 15 minutě,kdy srovnali na 1:1. Poté se hra vyrovnala a odehrávala se bez větších šancí. Náš nedůraz u obraných standartních situacích využil soupeř na vstřelení druhého gólu v 36 minutě ,kdy hráč sám dával hlavou za bezmocného brankáře Klimka.

Druhý poločas jsme začali aktivně a hned po 6 minutách vstřelil vyrovnávající gól Tomáš Jílek,po pár minutách si vypracoval totožnou situaci,tentokrát bohužel netrefil.

Soupeř chtěl za každou cenu vyhrát a neustále se tlačil dopředu a jednu z brejkových situací využil na vstřelení branky na 3:2. Naše mužtvo nesložilo zbraně a za vypětí všech sil se nám podařilo vyrovnat v 72 minutě,kdy se krásnou střelou z 25 metrů trefil Tareš levou šibenici. V závěru naše mužstvo podržel několika zákroky brankář Klimek a tím udržel stav 3:3.

Naše mužstvo si dokázalo,že se dá hrát i s mužstvem,které okupuje první pozice v tabulce,jen je potřeba přistoupit k zápasu,stejně jak v Hranicích.

Jako trenér můžu hráčům jen poděkovat za předvedený výkon.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh