FK Slavonín – SK SULKO Zábřeh 0:6 (0:2) – st. žáci

4.10.2017

Základní sestava: Hanuš Adam, Habich David, Hampl Samuel (K), Effenberger Leoš, Knápek Jaroslav, Meixner Lukáš, Kreutz Štěpán, Morávek Jakub, Holík Petr, Balcárek Vojtěch, Matějček Jakub, Poustecký Simon, Seidl Jakub

Branky hosté: Balcárek Vojtěch (14. a 55. min), Kreutz Štěpán (24. min), Meixner Lukáš (43.min), Holík Petr (47.min), Morávrk Jakub (62.min)

Ve Slavoníně na nás čekal nelehký soupeř a to hlavně v prvním poločase, kdy byla hra velice vyrovnaná. Nám se naštěstí ve 14. minutě povedl gólový únik Vojtěcha Balcárka po zdařilé průnikové přihrávce od Petra Holíka. O pár minut později rozhodčí nařídil proti nám pokutový kop po sporném střetu našeho obránce s útočníkem soupeře. Brance však zabránil velice dobře chytající brankář Adam Hanuš, který penaltu vychytal. To soupeře trochu zaskočilo a nám se podařilo vstřelit druhou branku.

Druhý poločas už byl ale zcela v naší režii. Drželi jsme míč, dobře kombinovali i přes snahu soupeře o napadání. Dařilo se nám také proměňovat vypracované příležitosti a díky tomu jsme zaslouženě zvítězili.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh