TJ Slovan Černovír – SK SULKO Zábřeh 2:0 – st. žáci

17.10.2017

Základní sestava: Hanuš Adam (Kubíček Filip), Habich David, Hampl Samuel (K), Effenberger Leoš, Knápek Jaroslav, Meixner Lukáš, Kreutz Štěpán, Morávek Jakub, Holík Petr, Balcárek Vojtěch, Karpov Jakub, Mrázek Ondřej

Branky domácí: Machka Jindřich (45. min), Petřek Tadeáš (64.min)

Nedělní slunečné odpoledne přineslo naši herní převahu se spoustou neproměněných gólový příležitostí a maximální produktivitu soupeře, který se dostal do dvou příležitostí a ty dokázal využít.

Černovír byl nelehký protivník, který bojoval a nechtěl dát svou kůži lacino. Do utkání jsme vstoupili s taktikou soupeře napadat a donutit ho k chybám, což se nám dařilo a získávali jsme rychle míč. I přesto, že terén nepřál kombinační hře, dokázali jsme vymyslet několik průnikových přihrávek, ze kterých v prvním poločase těžil Vojtěch Balcárek, který šel hned třikrát sám na brankáře, ale své zakončení uspěchal nebo zvolil nevhodné řešení.

Druhý poločas už z naší strany neměl takovou herní kvalitu jako první, ale i tak jsme měli herní převahu a za stavu nula – nula jsme si vypracovali opět tři brankové příležitosti. Tentokrát šel na domácího brankáře dvakrát sám Štěpán Kreutz, ale své příležitosti trestuhodně zahodil, když při zakončení netrefil ani bránu. Po centru z pravé strany jsme nedokázali v závaru před brankou dotlačit míč do branky. O pár minut později soupeř využil svůj rychlý protiútok a skóroval. Za nedlouho využil i standardní situaci.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh