Zábřeh po mizerném výkonu prohrál na hřišti posledních Opatovic

5.11.2019

Všechno špatně. Asi tohle si museli říct po nedělní prohře v Opatovicích hráči i členové realizačního týmu zábřežského Sulka. Hosté darovali body doposud posledním Opatovicím.

„Jakmile hrajeme proti slabšímu soupeři, tak se prostě přizpůsobíme jeho hře, nestalo se nám to poprvé. Tento zápas postrádal z naší strany úplně všechno, nasazení, bojovnost, herní kvalitu, nebyla tam jediná přihrávka a vypracovali jsme si jen minimum šancí,“ vypočítával úvodem příčiny nedělní porážky zklamaný trenér Zábřehu Jaroslav Rolinek.

„Ani soupeř pak nepředváděl kdovíjaký fotbal a bylo nám jasné, že se může prosadit pouze ze standardní situace, což se nakonec stalo,“ prozradil dále lodivod Sulka.

Nepěkné utkání rozhodla jediná gólová situace ze 70. minuty, kdy si hosté ze Zábřehu po rohovém kopu nepohlídali volného hráče v šestnáctce, který hlavou zajistil Opatovicím všechny tři body.

Domácí Sokol se tak díky těsnému vítězství nad Zábřehem posunul ze dna tabulky krajského přeboru o jednu příčku výše.

„Bohužel jsme prohráli zcela po zásluze, nic jsme nepředvedli, bylo to odevzdané, jsem hodně zklamaný. Hráči možná čekali, že výsledek se dostaví sám, ale tak to nefunguje, o úspěch je potřeba zabojovat,“ doplnil závěrem Jaroslav Rolinek.

Závěrečný duel podzimu sehraje Sulko Zábřeh na domácím trávníku v neděli 10. listopadu, kdy od 14 hodin přivítá fotbalisty Jeseníku.

TJ Sokol Opatovice – SK SULKO Zábřeh 1:0 (0:0)

Branka: 70. Janásek. ŽK: Lepka, Žák, Holík. Rozhodčí: Štětka – Machala, Šrejma. Diváci: 98.

Zábřeh: Toman – Schwab, Laštůvka, Lepka, Lukas (82. Šincl) – Michal Sitta, Okleštěk, Paclík (60. Ratiborský), Žák (79. Holík) – Žanda, Marek Sitta (89. Krňávek). Trenér: Jaroslav Rolinek.

 

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh