Vsetín – Zábřeh – 2:2 – mladší dorost

27.3.2017

Sestava:

Baldermann – Krňávek, Jílek Tomáš, Resler- Navara , Stříž,Tareš,Holík,Šebesta – Víšek, Hartinger

 

Střídání:

48 minuta- Geprt za Stříže

60 minuta- Faulhammer za Hartingera

83 minuta – Janů za Navaru

 

Branky:

13 minuta- Víšek

36 minuta -Hartinger

 

Komentář:

Do utkání jsme vstoupili aktivně a hned od úvodu jsme si vytvořili převahu. Po sérii střel a zakončených akcí,se k odvážněmu sólu rozhodl Navara,když po pravé straně přešel přes 2 protihráče a jeho nabídku do prázdné branky využil Víšek. Soupeř hrozil z rychlých protiůtoků – při jednom zachraňoval na poslední chvíli za již překonaného brankáře  Holík a při další akci se vyznamenal brankář Baldermann.

Při druhém gólu využil Hartinger pas za obranu od Reslera a svým důrazem překonal i brankáře hostí a do prázdné brány zvýšil náskok na 0:2. K dalšímu průběhu zápasu je jen škoda,že další velkou šanci nevyužil Víšek ke vstřelení třetího gólu,když zbrkle zakončoval v pokutovém území krásnou přihrávku za obranu od Tareše.

Do druhého poločasu jsme vstoupili ospale a soupeř nás hned potrestal  po krásné průnikové přihrávce snížil na 1:2. Od této chvíle se hra přelévala z jedné strany na druhou. Vsetín nadále hrozil z rychlých brejkových situací a naši hráči zase střelami z dálky ,bohužel se neujala jak střela Holíka,tak Tareše,Šebesty a Navary… Soupeř vyrovnal po chybě brankáře Baldermana,který svedl souboj za hranicí velkého vápna a už se nestihnul včas vrátit do branky – soupeř ho krásným obloučkem přehodil.

V závěru utkání jsme sahali po třech bodech,které sme si za úpředvedený výkon zasloužili,bohužel ale šance Tareše ztroskotala na Brankáři hostí.

Komentář trenéra: Mužstvo se prezentovalo zlepšenou hrou,jak v přípravě. Bylo znát,že se do mužstva vrátil po zranění Tareš s Holíkem. Musím pochválit zejména mladého Reslera,který mě svým zkušeným výkonem potěšil. Nebyl nikdo kdo by zklamal,jen škoda,že nedokážeme,jako už po několikáté uhrát k vítězství tak rozehrané utkání ve kterém vedeme.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh