SK SULKO Zábřeh – FK Kozlovice 3:3 (3:1) PK 2:4 – st. žáci

16.4.2018

Základní sestava: Hanuš Adam, Effenberger Leoš,  Kreutz Štěpán, Meixner Lukáš, Mrázek Ondřej, Jastrzembski Richard, Morávek Jakub, Holík Petr (K), Balcárek Vojtěch, Víšek David, Víšek Jan,

Branka domácí: Víšek David (2. min), Balcárek Vojtěch (48. min), a Poustecký Simon (57. min)

Branky hosté: Ondič Pavel (16. min), Celetka Pavel (18. min) a Ocelka Marek (33. min)

Tentokrát jsme neponechali nic náhodě a hned od začátku jsme do zápasu vlétli s bojovným duchem a odhodláním zvítězit. To se nám také vyplatilo, začátek nám vyšel a po pěkné kombinační akci jsme se ujali rychle vedení. Vypadalo to na úspěšné utkání, ale bohužel pohořeli jsme na proměňování gólových příležitostí, kterých jsme měli požehnaně. Pár minut poté, co jsme se ujali vedení, se Vojtěch Balcárek dostal do velice slibných příležitostí. Šel třikrát z úhlu sám na brankáře, ale ani jednu šanci nedokázal proměnit. Jednou se zbytečně unáhlil a netrefil branku a v dalších příležitostech ho vychytal brankář. Poté, co jsme tyto příležitosti nevyužili se potvrdilo, a to hned dvakrát, staré pořekadlo: ,,nedáš – dostaneš“. Dvě rychle za sebou inkasované branky nás rozhodily a do poločasu jsme se z toho nedokázali vzpamatovat. Soupeř v závěru poločasu využil ještě jednu příležitost a rázem jsme prohrávali o dva góly.

Do druhého poločasu jsme šli s vědomím, že nemáme co ztratit a že se budeme chtít prezentovat alespoň pohledným fotbalem. To se nám také dařilo, dokázali jsme soupeře zatlačit a vstřelit dvě vyrovnávací branky. Sahali jsme i po rozhodující brance, ale bohužel jsme neměli štěstí, což se projevilo i v závěrečných penaltách, ve kterých jsme prohráli 2:4.

Nicméně všichni hráči zaslouží velkou pochvalu za skvělý výkon v úvodu utkání a hlavně za druhý poločas, kde předvedli své morální kvality a utkáni nezabalili a dokázali smazat dvoubrankové manko.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh