Zábřeh začal přípravu těsnou prohrou, herně ale nezklamal

4.2.2020

Domácí porážkou s Českou Třebovou odstartovali přípravu na jaro fotbalisté Zábřehu. I přes nepříznivý výsledek byl však kouč Sulka s předvedenou hrou spokojený.

„Úrovní zápasu jsem byl docela překvapený. Čekal jsem, že to bude horší, protože jsme tři týdny neviděli míč a zatím pracovali hlavně na kondici. Zejména první půlka byla z naší strany solidní,“ řekl Deníku zábřežský lodivod Jaroslav Rolinek.

Ten dal při absenci některých hráčů příležitost i dvěma dorostencům Nádeníčkovi a Prokopovi, kteří svým výkonem mile překvapili.

„Asi pětice kluků ze základu mi chyběla, prostor tak dostali i mladí a musím říct, že zahráli dobře. Na to, že se jednalo o první přípravu, navíc jsme hráli s kvalitním soupeřem, jsem s tímto zápasem spokojený i přesto, že jsme prohráli. Výsledek v této fázi však není tak důležitý. Hlavní je, že se nikdo nezranil,“ dodal Jaroslav Rolinek.
Další přípravný duel sehraje Zábřeh v pátek 7. února, kdy se od 18 hodin představí na umělce HFK Olomouc proti týmu Fulneku.

SK SULKO Zábřeh – FK Česká Třebová 1:2 (0:2)

Branka Zábřehu: 53. Marek Sitta.

Zábřeh: Šubrt – Schwab, Lepka, Lukas, Ratiborský – Okleštěk, Žák, Nádeníček, Appl – Dočekal, Marek Sitta. Střídali: Prokop, Navarra, Jedelský, Šincl. Trenér: Jaroslav Rolinek.

Copyright © 2021, SK SULKO Zábřeh